Karcagra került a Véd-Elem Kupa

  Öt focicsapat küzdött a kupáért szombat délelőtt az OMTK-ULE műfüvén. A kupát a Karcagi Kórház csapata nyerte.

  Az Orosházi Kórház munkatársai ötödik alkalommal rendezték meg június 17-én a Véd-Elem kispályás labdarúgó tornát. Az Orosházi Kórház mellett az Orosházi Rendőrség, a Magyar Közút, a Karcagi Kórház és a Csányi László vezette kézilabda csapat körmérkőzéses formában, egyszer húszperces játékidővel küzdött a pontokért.

    vedelem_kupa (361K)

  Sportszerű játék, de férfias küzdelem jellemezte a tornát (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

   

  – Célunk, hogy a munka mellett a kórházak és más egyéb szakterületek – így például a rendőrség – összejöjjenek, a baráti hangulatú meccseket közös pörkölttel zárjuk – nyilatkozta a mérkőzések közti szünetben dr. Duray Gergő, az Orosházi Kórház főigazgatója.

  A kupán pályára lépő dr. Rácz Oszkártól (Orosházi Kórház) megtudtuk, hogy a legjobb taktika: „Minden áron győzni”, Varsandán Milán (Csányi és társai) elárulta, hogy a kézilabda edzéseken sokszor előkerül a futball, Oszadszky Sándor (Orosházi Rendőrség) elmondta, az erőviszonyok nem úgy alakultak, ahogy azt szerették volna.

  A mérkőzéseket a sportszerű játék, a férfias küzdelem jellemezte. A torna végén a kora délutáni órákban hirdettek eredményt:

  1. Karcagi Kórház

  2. Orosházi Kórház

  3. Csányi László csapata

  4. Magyar Közút

  5. Orosházi Rendőrség

  Benkő László szervező kiemelte, jövőre a csapatok létszámát a békéscsabai és a szentesi kórház együtteseivel szeretnék bővíteni. vedelem_kupa_2 (573K)

  Az Orosházi Kórház ezüstérmes csapata
  Álló sor balról jobbra: Dr. Dani Gergely, Dr. Sahin-Tóth Gábor, Dr. Tobak Zoltán, Bozsóki Dániel, Dr.Duray Péter, Dr.Rácz Oszkár
  első sor: Dr.Hegedűs Attila, Dr.Duray Gergő, Benkő László, Nagy Zoltán, Dr.Bárdos Géza